BUSCAR
NOTICIAS
Turismo en el Garraf
playa, montaña y bici todo el año
registrar
Registre de bicicletes de l'Ajuntament Vilanova i la Geltrú
Registre de bicicletes de l'Ajuntament Vilanova i la Geltrú
Fecha publicación:  29/01/2014
Autor:  Toni Ranchal

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú promou mesures perquè agafar la bicicleta sigui una opció cada vegada més segura, eficient i atractiva per desplaçar-se habitualment per la ciutat. Entre aquestes mesures, els ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú tenen a la seva disposició el Registre de bicicletes. 

El registre és una base de dades (de propietaris i bicicletes) que es crea amb l'objectiu de facilitar la detecció i identificació de les bicicletes perdudes o robades, així com la devolució de les recuperades. 

Què cal saber per registrar una bicicleta

1. El registre és voluntari i gratuït. 
2. S'ha de ser major d'edat. 
3. És obert a tothom. 
4. La bicicleta ha de disposar d'un número identificatiu, que pot ser el número de bastidor (número identificatiu de la bicicleta que surt de fàbrica i que sol trobar-se sota el pedaler). 


Com registrar una bicicleta

Hi ha dues possibilitats: 

1. Per Internet. Cal accedir al tràmit "Registre de bicicletes" de www.vilanova.cat i fer clic en l'opció "tramitar en línia". Tot seguit l'usuari serà dirigit a la carpeta ciutadana. Per realitzar aquest tràmit és necessari disposar d'un certificat digital. Per efectuar el registre caldrà emplenar el formulari que es disposa.
2. A l'Oficina d'Atenció Ciutadana (pl. de la Vila, 8). Cal emplenar i signar el formulari que es facilita a l'oficina. 

El registre és gratuït.
 

Què cal fer en cas de robatori d'una bicicleta registrada

1. Fer la denúncia oficial en algun dels cossos de seguretat (Policia Municipal, Mossos d'Esquadra, etc.). 

2. Portar la denúncia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Caldrà fer constar les dades de referència de la denúncia, el nom de l'usuari i el nombre de registre (tal com consta en la targeta de registre) i el lloc, dia i hora on s'ha produït el robatori.

www.000webhost.com