BUSCAR
NOTICIAS
Turismo en el Garraf
playa, montaña y bici todo el año
registrar
La Volta Ciclista a Catalunya farà un final d'etapa a Vilanova i la Geltrú
La Volta Ciclista a Catalunya farà un final d'etapa a Vilanova i la Geltrú
Fecha publicación:  29/01/2014
Autor:  Toni Ranchal

volta-ciclista-catalunya-vilanovaEl dissabte 29 de març, a primera hora de la tarda, arribaran a Vilanova i la Geltrú els participants de la Volta Ciclista a Catalunya 2014

El Regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de VNG, Gerard Figueras, ha explicat que des de fa uns mesos el govern municipal ve treballant per tal d'incloure com a reclam turístic algunes cites esportives de renom. Figueras ha dit que l'arribada de la Volta a Vilanova i la Geltrú permetrà assolir diversos objectius. "D'una banda podrem aprofitar el potencial mediàtic que ofereix aquesta prova com a element de promoció exterior. També suposarà poder lligar el nom de la ciutat com a destinació esportiva i, a més, ens permetrà que la seva celebració reverteixi en el sector turístic"

En aquest sentit, el regidor s'ha referit a la importància que aquesta cita internacional suposarà pels establiments hotelers de la ciutat, ja que hi ha un compromís explícit pel qual totes les places hoteleres seran ocupades per l'organització de la Volta. 

La feina conjunta entre les regidories de Promoció Econòmica, Esports i Comunicació ha de permetre, segons Gerard Figueras, que la ciutat s'impregni de la Volta i que la seva celebració arribi a tots els ciutadans i ciutadanes, amb implicació de les escoles i la col·laboració de la Unió Ciclista Vilanova. És per aquest motiu que hi ha la voluntat de dur a terme, durant el cap de setmana del 29 i 30 de març, diverses activitats vinculades al món del ciclisme, a la zona de la façana marítima, on hi haurà la línia d'arribada. 


fuente: http://www.vilanova.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=40689975#.UujQzT20phE

 

www.000webhost.com